Deelnemende partijen

het logo van digital insights platform
het logo van ReadSpeaker
het logo van scribit.pro
het logo van cardan technobility
het logo van VNG realisatie
het logo van ddai
het logo van appt
het logo van drempelvrij.nl
het logo van iederin
het logo van gebruiker centraal
het logo van logius
Het logo van Osage
readspeaker-achter-laptop

ReadSpeaker

Tekst naar spraak

Tekst-naar-spraak (Text To Speech: TTS) is dé manier om in te spelen op de verschillende behoeftes van verschillende klanten. Met de producten van ReadSpeaker verrijk je de user experience voor iedereen! Van website bezoeker tot app gebruiker, en van online leerling tot consument. Content beleven wordt makkelijk en plezierig. Bovendien kun je met TTS van ReadSpeaker kosten besparen.

Scribit.pro

Online video: toegankelijk voor iedereen

Je hebt echt iets te vertellen en daar mag niemand iets van missen. Dus maak je je video’s toegankelijk voor iedereen! Met de software van Scribit.pro voeg je eenvoudig ondertiteling, audiodescriptie en tekstalternatief aan je video toe. Hiermee voldoe je volledig aan de richtlijnen voor digitale webtoegankelijkheid conform de WCAG 2.1.

Cardan Technobility

Opleidingscentrum Digitale Toegankelijkheid

De Cardan Groep is een toonaangevend bedrijf op het gebied van arbeidsmobiliteit. Wij zijn actief op het gebied van ICT dienstverlening, executive search, consultancy en opleidingen. Ook trajecten als loopbaanbegeleiding, mobiliteit, coaching en outplacement hebben bij Cardan in alle gevallen een positieve uitstroom. Mensen staan centraal in elke organisatie. Bij ons staat de mens centraal in de organisatie én in ons werk. Kandidaten die bij Cardan in procedure zijn, kunnen rekenen op persoonlijke benadering met in alle gevallen een positieve kennismaking en start van het traject.

VNG Realisatie

Samen werken aan een sterke uitvoering

Voor gemeenten is het de uitdaging om optimaal mee te bewegen met ontwikkelingen en trends in de samenleving en te anticiperen op verwachtingen en aan te sluiten op kansen die ontstaan. VNG Realisatie speelt in op deze veranderingen door gemeenten onder andere te ondersteunen bij digitale toegankelijkheid. 

dashboard van digital insights platform met inzichten in prestaties, toegankelijkheid en kosten

DIP: Digital Insights Platform

Helpt bij jouw digital governance

Tientallen websites in de lucht en onvoldoende inzicht in eigenaarschap, prestaties, toegankelijkheid en kosten. Een herkenbaar probleem waar veel organisaties mee worstelen. DIP helpt je deze, en nog veel meer, kenmerken van al jullie websites te verhelderen.

DDAI: Dutch Digital Accessibility Index

Startpunt voor digitale toegankelijkheid in Nederland

DDAI registreert dienstverleners die aantoonbaar toegankelijke en gebruiksvriendelijke digitale diensten en producten leveren. Deze worden opgenomen in het overzicht van aanbieders. Dit brengt de vraag van opdrachtgevers en het digitaal toegankelijke aanbod van dienstverleners bij elkaar en het borgt de kwaliteit van de dienstverlening.

ddai
appt

Stichting Appt

maken apps toegankelijk voor iedereen

Het is belangrijk dat iedereen digitaal mee kan doen. De toegenomen digitalisering biedt veel kansen voor mensen met een beperking. Helaas blijken er vaak drempels te zijn waardoor apps niet te gebruiken zijn. Stichting Appt is opgericht met de missie om apps voor iedereen toegankelijk te maken. Dit bereiken we door kennis te delen, diensten te verlenen en gebruikers met een beperking te helpen.

Drempelvrij.nl

Nederlands kwaliteitsmerk toegankelijkheid

Het Waarmerk drempelvrij.nl is het Nederlandse kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. Als een website toegankelijk is, kan deze door alle bezoekers goed worden gebruikt. Ook is de website dan beter vindbaar in zoekmachines. Het Waarmerk wordt uitgereikt na inspectie van de website door een officiële inspectie-instelling. Inspecteren kan op twee drempelvrij niveaus. 

waarmerk drempelvrij
iederin

Ieder(in)

Iedereen doet mee

Zich sterk maken voor een samenleving waar in iedereen kan meedoen en niemand wordt uitgesloten is wat Ieder(in) doet. Mensen met een beperking of chronische ziekte moeten kunnen rekenen op zorg en ondersteuning op maat. Ieder(in) is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte waarbij tweehonderdachtendertig organisaties bij zijn aangesloten.

Gebruiker Centraal

Voor een gebruiksvriendelijke overheid

Dé community voor professionals die zich bezighouden met de online dienstverlening van de overheid. Ze leren van elkaars ervaringen en delen elkaars kennis. Samen met de professionals wilt Gebruiker Centraal dit naar een hoger plan tillen, zodat meer burgers van digitale diensten gebruik willen en kunnen maken. 

gebruiker-centraal-16-1
logius

Logius

Het hart van de digitale overheid

Logius is de dienst digitale overheid. Zij zorgen voor producten en diensten voor de digitale overheid. Logius biedt voorzieningen en standaarden die alle overheidsorganisaties gebruiken in hun digitale dienstverlening. Je kunt Logius bijvoorbeeld kennen van DigiD, MijnOverheid en Digipoort. 

OSAGE

Alles kan eenvoudig

Hoe ingewikkeld een onderwerp ook lijkt: Osage brengen het terug tot de essentie. Alles kan eenvoudig.

Dienstverlening draait niet om processen of regels, maar om mensen. Die willen zich gehoord en gezien voelen. Juist als het over ingewikkelde of gevoelige zaken gaat. Osage ontwerpt menselijke interactie en toegankelijke communicatie.

osage
© Copyright 2021 - SIMgroep