Banner verkiezingensite 2022-1

Gemak & Ontzorging

Een optimale klantbeleving voor de inwoners

De gemeenteraadsverkiezingen van 14 tot 16 maart 2022 staan weer voor de deur. Een terugkerende gebeurtenis met veel regelwerk voor gemeenten. Aan alles moet gedacht worden. Denk hierbij aan een toegankelijke website met relevante informatie omtrent de verkiezingen. Naast dat het toegankelijk moet zijn, moet het ook up-to-date zijn en de juiste informatie omvatten over de stemlocaties, de drukte en de tussentijdse uitslagen.

Kortom, een ingewikkeld en tijdrovend proces met veel handmatige handelingen. Dit kan makkelijker!

B2 (626 x 684 px) (1)

SIM en zusterbedrijf Procura slaan de handen ineen en bieden jou een aantal zeer praktische oplossingen. We ondersteunen je met de juiste tools om de inwoners van de juiste informatie te voorzien voor de meest optimale klantbeleving én we helpen je het verkiezingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij ontzorgen je en nemen het werk uit handen. Zowel voor, tijdens als na de verkiezingen. Meer informatie?
Neem contact met ons op of vraag een demo aan. 

Tooling

Met welke oplossingen helpen wij jou

B2 (2)

Pre-filled & Gepersonaliseerd

SIM verkiezingensite

De SIM verkiezingensite is een op Drupal gebaseerde tijdelijke, 'pre-filled' website. Hierop vind je complete, geüpdatete en toegankelijke informatie rondom de gemeenteraadsverkiezingen voor inwoners. Daarnaast omvat de verkiezingensite ook:

  • actuele informatie over de stemlocaties inclusief de drukte monitor;
  • informatie over de toegankelijkheid;
  • (voorlopige) verkiezingsuitslagen.
Wij leveren de basiswebsite op met een door inwoners getest ontwerp en overzichtelijke structuur. De website personaliseren we volledig naar de desbetreffende gemeente. Vervolgens is de gemeente vrij om eigen aanpassingen te doen en overige informatie te tonen die relevant is voor het verkiezingsproces in de desbetreffende gemeente.

Volledige ontzorging & Inzicht

applicatie Procura Verkiezingen

Voor de verkiezingen ontzorgt Procura gemeenten met de applicatie Procura Verkiezingen in combinatie met de Procura MijnStembureau app en alle andere fysieke benodigdheden, zoals drukwerk en materialen.

De applicatie ondersteunt de ambtenaar voor, tijdens en na de verkiezingen en laat overzichtelijk de benodigde correspondentie, officiële modellen en openbare kennisgevingen zien. Tevens is er een koppeling mogelijk met OSV (Ondersteunende Software Verkiezingen).

De MijnStembureau app gebruikt de voorzitter op de stembureaus. Daar houdt hij de gegevens bij omtrent de drukte, opkomstcijfers en de voorlopige uitslagen. Deze gegevens synchroniseren we naar de verkiezingensite, zodat de inwoners op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. Op deze manier voorkom je handmatige invoer én dubbele registratie van gegevens.

B2 (626 x 684 px)

Meer informatie 

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze oplossingen voor de gemeenteraadsverkiezingen? We vertellen je er graag meer over, zodat jouw gemeente tijdig in de startblokken staat.

Neem contact op of Vraag een demo aan

SIM V2.2 + voice-over

Hoe het werkt

In een paar stappen naar een zorgeloos verkiezingsproces

De gemeenteraadsverkiezingen brengt veel werk met zich mee. Hoe zorg jij voor focus in deze drukke periode en dat alles voor, tijdens en na het verkiezingsproces in kannen en kruiken is?

In de video laten wij je zien hoe we jouw werk uit handen kunnen nemen.

Appeltje eitje!

De voordelen

Wat levert het jou op?

vrouw bureau
5-3
Ontzorging

Een totaalpakket voor, tijdens én na de verkiezingen.

1-4
Tijdwinst

Bespaar tot 70% tijd en heb je handen vrij voor andere prio's rondom de verkiezingen.

2-Nov-25-2021-01-50-41-62-PM
Toegankelijk en veilig 

Een site die voldoet aan de meest recente toegankelijkheidseisen.

4-2
Optimale klantbeleving

Een  transparant en duidelijk online communicatiekanaal voor inwoners.

Klantenquotes

Wat onze klanten zeggen

"Een basiswebsite met basiscontent levert me enorm veel tijdwinst op. Ik schat dat we wel 70% voordeel hebben gehaald door te kiezen voor deze kant-en-klare verkiezingensite en ‘Procura verkiezingen". Gemeente Westvoorne | Natalie den Herder, online communicatie specialist
“Een goede verkiezingensite vinden wij van toegevoegde waarde. Het is een extra middel om inwoners goed te kunnen informeren. De basiswebsite heeft ons echt werk uit handen genomen. Het is de investering zeker waard.“ Gemeente Landgraaf | Eric Kroes, bureauhoofd afdeling Klant Contact Centrum

Bestellen

Overtuigd van de voordelen van onze oplossingen?

Vul dan het bestelformulier in. Eén van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op om het vervolgtraject te bespreken.

Ja, ik wil bestellen

Nieuws

Meer mogelijk met je eigen pre-filled verkiezingswebsite 2022

De voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 zijn gestart. En hoewel het verloop van de verkiezingen een afgebakend proces is, zien we vaak dat overheden elke keer opnieuw een website moeten optuigen of iets bedenken om de uitslagen snel bekend te kunnen maken. Dat kan voortaan makkelijker met de SIM verkiezingensite en applicatie Procura Verkiezingen.

Lees verder