De toekomst is toegankelijk

Alle klanten van SIM kunnen nu profiteren van de CMS integratie met scribit.pro. Zo publiceer je eenvoudig online video’s die volledig voldoen aan toegankelijkheidsnormen van de WCAG 2.1AA.

Het publiceren van video’s op de website kan direct vanuit het CMS zoals als je gewend bent. De professionals van scribit.pro verzorgen de ondertiteling, audiodescriptie en het tekstuele alternatief van de video’s zodat voldaan wordt aan de richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Publiceren op de website gaat automatisch. Je hoeft zelf bijna niets te doen.

Speciaal voor de klanten van SIMgroep geldt een gereduceerd tarief op de dienstverlening van scribit.pro.
Aansluiten is zeer eenvoudig en verloopt volledig geautomatiseerd.

Hoe werkt de integratie met scribit.pro?

Stap 1. Sluit een All-in abonnement af met scribit.pro
Stap 2. SIM verzorgt de correcte inrichting op jullie website.
Stap 3. Upload de link naar jouw YouTube video in het CMS.
Stap 4. De aanvraag wordt toegewezen aan een van de professionals van scribit pro. Zij gaan je video voorzien van audiodescriptie , ondertiteling en tekstalternatief en leveren deze binnen 5 werkdagen op.
Stap 5. Als je video klaar is ontvang je bericht. De video is direct toegankelijk op de website gepubliceerd. Bij het tonen van de video zal nu een extra balk onder de video staan waarin de ondertiteling, audiodescriptie en het tekstalternatief beschikbaar zijn.

Scribit-SIMgroep all-in tarieven per jaar

€ 850

€ 1500

€ 2600

Max. 5 video’s
Totaal 15 minuten
Max. 10 video’s
Totaal 30 minuten
Max. 20 video’s
Totaal 60 minuten

 

Neem contact op

Voor onze meest gestelde vragen verwijzen we je graag naar de pagina FAQ. Maar mocht je vraag daarmee nog niet beantwoord zijn, dan kun je ook altijd contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te sturen.