Optimaliseer je digitale dienstverlening op basis van heldere data-analyse!

Digitale dienstverlening met gebruik van online formulieren is de standaard. Aanvragen van bijzondere bijstand, een parkeervergunning, het doorgeven van een verhuizing, klanten kunnen het online regelen op elk willekeurig tijdstip van de dag en ongeacht waar zij op dat moment zijn. Maar worden alle formulieren ook succesvol ingevuld en verstuurd?

Uit de SIMmonitor blijkt dat zo’n 60% van alle formulieren van klanten die SIMform gebruiken, kan worden verbeterd. De oorzaken van de lage succesratio van de verschillende formulieren zijn divers. Wil jij weten hoe de formulieren van de digitale dienstverlening in jouw organisatie presteren? SIMmonitor is de oplossing! Het geeft inzicht op dit gebied en is het startpunt voor continue verbetering.

> DOWNLOAD HIER DE FACTSHEET


Ontdek waarom SIMmonitor onmisbaar is voor jouw organisatie

Maak kennis met het gebruik van de SIMmonitor in de praktijk en de wijze waarop je deze kunt inzetten om je digitale dienstverlening voortdurend te verbeteren. Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we contact met je op voor een afspraak bij jou op locatie.

Tot dan!

Groet,